Emiel van Gemert

Docent Koper/theorie

Onze theorie- en koperdocent Emiel van Gemert was 6 jaar toen hij, in november 1999, lid werd van Crescendo. Op 9 jarige leeftijd begon hij op cornet waar hij les kreeg van Peter van der Zwart. Na een jaar geen les gevolgd te hebben begon Emiel op zijn negentiende aan het vervolg van zijn muzikale opleiding bij Henk Zwijgers.

In 2015 heeft Emiel auditie gedaan op het Utrechts Conservatorium, waar hij aangenomen werd op de vooropleiding. Een jaar later, in 2016, is hij begonnen aan zijn Bachelor klassiek trompet bij Arto Hoornweg. Hij studeerde in juni 2020 onder bijzondere omstandigheden af tijdens de Covid-19 pandemie. Ondanks minimaal publiek sloot hij volgens de commissie zijn studie af met ‘vlag en wimpel’.

Tijdens zijn studie heeft Emiel aan vele activiteiten deelgenomen. Hij heeft 2 projecten meegespeeld bij het Uva J.Pzn Sweelinckorkest waarmee hij in de zomer van 2016 op tournee is geweest. Ook heeft hij meegespeeld met het Utrechts Studenten Concert, het Artez/HKU koperensemble, diverse samengestelde ensembles en orkesten.

De kennis en ervaring die hij tijdens zijn opleiding heeft opgedaan gebruikt Emiel om muziek te arrangeren, les te geven en zelf muziek te maken op zijn trompet en bugel.
Als muzikant is Emiel werkzaam in de Fanfare Korps Nationale Reserve (FKNR). Dit orkest verzorgt de muziek bij o.a. Defensie en staatsaangelegenheden. Verder is Emiel nog altijd vaste trompettist bij Crescendo.

Crescendo is niet de enige vereniging uit de Hoeksche Waard waar Emiel regelmatig te vinden is. Ook bij Prinses Juliana uit Klaaswaal en NLS uit 's-Gravendeel werkt hij als docent. Bij NLS staat hij bovendien als dirigent voor het opleidingsorkest.

VOLG ONS

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Sponsorkliks
donker_100_100.gif

CONTACT

SECRETARIS

secretaris@crescendozb.nl

AFDELINGEN

MUZIEKCENTRUM

De Leeuw 8a

3284 XV

Zuid-Beijerland

0186-661005

AquaControl 2020
TB Trucks-1
hoi4u
AenB
Time Out
Natuurlijksportief
Fa Trouw
Rijssemus
Listesso
Gotcha!
Van Brakel Bouw
Zuiver media
Fysiofit
Advertentie Konijendijk Mode website 202
Konijnendijk Mode
schipper
Autobedrijf Kooy
ambacht
AB Bloemsierkunst
Mirjam Stolk
Andeweg
De Hoeksche Vaart
CVU
Albert Heijn
Combinex
Noortje's Tuinontwerp
Van De Lagemaat
Milot Reizen
ICS
J. Weij
Konijnendijk Woontrends
Kievitsnest Beheer
Eendrachtshoeve
Kees Weij
De Kreek
Crescendo Logo
CHRISTELIJKE MUZIEKVERENGING CRESCENDO
Privacy-reglement
Van Brakel Bouw