Monica Kemink

Monica Kemink

Docent Saxofoon

Als lid van Harmonievereniging Amicitia Landsmeer leerde Monica altsaxofoon spelen. Ze had via de muziekschool Amsterdam-Noord al 2 jaar blokfluitles gehad en had daarmee een goede muzikale basis gelegd. Inmiddels zijn saxofoons, in alle soorten en maten, niet meer weg te denken uit haar leven.

Toen Monica na haar opleiding pedagogiek werkte in een kinderopvang was er iets wat miste: ze wilde meer muziek in haar leven. Haar toenmalige saxofoondocent stimuleerde haar om auditie te doen voor het conservatorium. In 2017 behaalde ze haar diploma op het Conservatorium Haarlem.

Als saxofonist heeft Monica veel ervaring in uiteenlopende formaties en genres: jazzcombo's, bigbands, solo en als onderdeel van een blazersecties in popbands, en ook als solist met dj. Verder maakt ze deel uit van de band 'Symphonic Rock Night'. Deze band tourt sinds 2017 door theaters in heel Nederland .

Monica gebruikt zowel haar pedagogische als muzikale achtergrond bij het geven van muziekles. Ze geeft bij verschillende verenigingen les, waaronder Crescendo.
Foto: Robert Zant

Dirigent van:

Samantha
Harrison

Marketing Executive

Jong CRESCENDO
Samantha
Harrison

Marketing Executive

CRESCENDO