top of page

Veelgestelde vragen

Is er parkeergelegenheid bij de locatie Sporthal Cromstrijen in Numansdorp?

Ja, de sporthal heeft een eigen parkeerplaats. Deze is echter niet groot genoeg om alle bezoekers van een parkeerplek te voorzien. Houdt er rekening mee dat u verderop in de wijk moet parkeren als u met de auto komt. Als u uit Numansdorp komt kunt u de Sporthal ook lopend of met de fiets bereiken. 

Wat is het adres?

Sporthal Cromstrijen bevindt zich op Buttervliet 3 in Numansdorp. Voor bekenden in de omgeving: dit is tussen het vroegere gemeentehuis en basisschool De Dubbeldekker.  

Is er een pauze?

Ja, het concert bestaat uit twee delen met daartussenin een pauze. U kunt een drankje of versnapering kopen achterin de zaal! Voorafgaand aan het concert kan dit uiteraard ook.

Hoe vindt de betaling plaats?

Na uw bestelling ontvangt u binnen 2 weken een mailtje van onze penningmeester met daarin een betaalverzoek. Uw bestelling is definitief zodra uw betaling is voldaan. 

Wanneer wordt de uitslag van de loterij bekend gemaakt?

Tijdens het concert vindt een verloting plaats, waarvan de uitslag in de pauze bekend wordt gemaakt. De prijzen van deze loterij worden verzorgd door onze sponsoren.

Wat zijn de maatregelen omtrent het coronavirus? 

Het evenement wordt georganiseerd met inachtneming van de dan geldende maatregelen. De verwachting is dat er geen beperkende maatregelen zullen zijn. Een coronatoegangsbewijs (QR-code) is dan niet nodig.  

Wat gebeurt er als het concert niet of beperkt door kan gaan?

We hopen dat we het concert kunnen laten doorgaan met volledige zaalvulling, anders is het zo dat wie het eerst een kaart gekocht heeft, het eerst de zaal in mag. Als er in dat geval kaarten teruggegeven moeten worden, kunnen kopers het volledige bedrag terugkrijgen. Indien het concert geen doorgang kan vinden, zal er een vervangende datum worden gezocht. Hierop zullen de reeds aangeschafte kaarten ook geldig zijn.

bottom of page