Arnold Zwijgers

Docent Hoorn

Arnold Zwijgers geeft hoornles en is jarenlang dirigent geweest bij Jong Crescendo. Hij werd op 26 mei 1980 geboren in Zuid-Beijerland.

Arnold studeerde Hoorn-Klassiek aan het Rotterdams Conservatorium bij Martin van de Merwe en Bob Stoel. In 2002 behaalde hij zijn diploma Docerend Musicus (Bachelor) en in 2004 werd het diploma Uitvoerend Musicus (Master) behaald.
In de laatste jaren van zijn opleiding aan het Rotterdams Conservatorium heeft Arnold aan verschillende orkestprojecten meegewerkt. Ook trad hij regelmatig op in kleinere ensembles, waaronder het Doelenensemble met concerten in het Concertgebouw te Amsterdam en de Doelen te Rotterdam.

Naast zijn studie Hoorn volgde Arnold ook de opleiding HaFaBra-directie aan het Rotterdams Conservatorium bij Jaap Koops en Jos van der Sijde; in 2004 behaalde hij het diploma Docerend Musicus met de aantekening 'arrangeren'.

Van 1999 tot 2019 is Arnold dirigent geweest bij Jong Crescendo. Onder zijn leiding zijn diverse eerste prijzen behaald en in 2003 nam Jong Crescendo succesvol deel aan het topconcours in Arnhem. Ook daar werd een eerste prijs in de wacht gesleept. Op het IJsselmonde festival in 2015 eindigde Jong Crescendo als hoogste van de dag.

Arnold is dirigent bij Na Lang Streven. Dit fanfareorkest uit 's-Gravendeel komt uit in de 2e divisie. Hier is Arnold tevens docent van alle koperblazers. Ook bij Prinses Juliana uit Klaaswaal is Arnold actief, namelijk als docent en dirigent van het jeugdorkest.

Van 2002 tot 2013 was Arnold als hoornist verbonden aan het Fanfarekorps van de Koninklijke Landmacht wat later haar naam veranderde naar Fanfarekorps Koninklijke Landmacht 'Bereden Wapens'.
Sinds maart 2013 is Arnold als hoornist werkzaam bij de Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso'.
Als arrangeur is hij sinds 2004 aangesloten bij de muziekuitgeverij 'Bronsheim Music' te IJsselstein.

Voor meer informatie en arrangementen verwijzen wij u graag naar zijn website www.arnotes.nl.

VOLG ONS

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Sponsorkliks
donker_100_100.gif

CONTACT

SECRETARIS

secretaris@crescendozb.nl

AFDELINGEN

MUZIEKCENTRUM

De Leeuw 8a

3284 XV

Zuid-Beijerland

0186-661005

AquaControl 2020
TB Trucks-1
hoi4u
AenB
Time Out
Natuurlijksportief
Fa Trouw
Rijssemus
Listesso
Gotcha!
Van Brakel Bouw
Zuiver media
Fysiofit
Advertentie Konijendijk Mode website 202
Konijnendijk Mode
schipper
Autobedrijf Kooy
ambacht
AB Bloemsierkunst
Mirjam Stolk
Andeweg
De Hoeksche Vaart
CVU
Albert Heijn
Combinex
Noortje's Tuinontwerp
Van De Lagemaat
Milot Reizen
ICS
J. Weij
Konijnendijk Woontrends
Kievitsnest Beheer
Eendrachtshoeve
Kees Weij
De Kreek
Crescendo Logo
CHRISTELIJKE MUZIEKVERENGING CRESCENDO
Privacy-reglement