top of page
website-cic-125-1_edited.png
Logo.png

sep

21

een jubileum editie
125 jaar 
crescendo

location icon.png

Sporthal Cromstrijen, Numansdorp

agenda icon.png

Zaterdag 21 september 2024, tijd: 20.00 uur, zaal open: 19.00 uur

DIRIGENT

CIC 2022-185_edited_edited.jpg

beschrijving

Crescendo in Concert is een bekend lokaal evenement georganiseerd door muziekvereniging Crescendo uit Zuid-Beijerland. Tijdens het concert speelt het orkest van Crescendo, bestaande uit bijna 60 enthousiaste amateurmuzikanten, allerlei soorten muziek, geschikt voor jong en oud! Het programma heeft voor ieder wat wils (denk aan: meezingers, pop en filmmuziek) en alle nummers zijn zeer herkenbaar en toegankelijk. Kortom: of je nou muziekliefhebber bent of gewoon zin hebt in een gezellige avond uit, dit concert is voor iedereen! 

Bovendien is er een speciale gast: zangeres, actrice en presentatrice Romy Monteiro is van de partij om er een muzikaal feestje van te maken. Romy, die bekend is van o.a. de musical 'The Bodyguard', zal gedurende het concert verschillende keren optreden. Een professioneel combo en een aangeklede sporthal met beeld, licht en geluid maken het spektakel compleet.  

CIC 2022-104.jpg
Website2023cic_romy.png
romymonteiro.png
Romy Monteiro.png

Na haar deelname aan 'The Vocie of Holland' en haar rol als 'Whitney Houston' in de hit-musical 'The Bodyguard' is zangeres en multitalent Romy Monteiro te gast bij Crescendo!

bottom of page